Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 1-4

ΑΤΤΑΛΟΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 1-4
ΣΚΟΡΕΡ: 86' Πώχος - 7' πεν. Μάνγκαν, 29' Παπασταθόπουλος, 30' Νησσαριώτης, 72 Ζαμπάρας ΔΟΚΑΡΙ: 27' Παπαχρήστου
ΑΠΟΒΟΛΗ: 7' Περάκης
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παππάς, Καρατζίκας, Ελευθερίου
ΑΤΤΑΛΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Τσιαδήμας, Περάκης, Σταμάτης, Μήλας (05' λ. τρ. Πώχος), Ράγιας, Θανόπουλος, Κορνελάτος, Μαλιχούδης (46' Χαλιλάι), Σκούταρης, Παπαχρήστου (70' Κοροβέσης)
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Στουραΐτης, Πλέστης Π., Τσουκαλάς (46' Βασίλογλου), Ποστόλης, Τομπουλίδης, Χωριανόπουλος, Μποτσίβαλης (60' Ζαμπάρας), Πλέστης Χ., Νησσαριώτης (73' Μπόσιος), Μάνγκαν, Παπασταθόπουλος.

Επόμενη αγωνιστική ο ΑΟΝΦ Ατταλος εχει ρεπο

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΓΑΛΑΤΣΙ - ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ 3-0

ΓΑΛΑΤΣΙ - ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ 3-0
ΣΚΟΡΕΡ: 15', 59' Ράπτης, 52' Μπέρμπεκ
ΑΠΟΒΟΛΗ: 75’ Οικονομόπουλος
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπακογιάννης, Κουντουρέλης, Χαρίτος,
ΓΑΛΑΤΣΙ: Μουσιάρης, Τσιέλι, Κοσκινάς, Μπέρμπεκ, Μπροτζάκης, Μποζινάκης (49’ λ. τρ. Φετάνης), Τσίντζος, Αρμύρας, Οικονομόπουλος, Ράπτης (85’ Αυγέρης), Ευαγγέλου (50’ Επταήμερος Στ.).
ΑΤΤΑΛΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Σβίγγος, Περράκης, Κιβίσης (62’ Χαλιλάι), Μίλας, Ράγιας, Κουβέλης, Κορνελάτος (85’ Κομπορόζος), Θανόπουλος (62’ Σκαρπαθιώτης), Σκούταρης, Παπαχρήστου.

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΕΛΙΚΟ. ΣΤΟΥΣ "8" ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ 6-5 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ

0-0 στην κανονικη διαρκεια
Παιχνιδι ακαταλληλο για καρδιακους. Οι μικροι πηραν την προκριση στα πεναλτυ με 6-5 επι του Πανθησειακου. Κανονικη διαρκεια 0-0.

Προσωπο του αγωνα ο Μιχαηλιδης
Μορφη της αναμετρησης στα πεναλτυ ο γκολκιπερ Σωτηρης Μιχαηλίδης καθως απεκρουσε τρια (!) ενω εκτελεσε και ενα ευστοχα.
Πανηγυρισμοι στο τελος και ικανοποιηση απο τον προπονητη της ομαδας Βασιλη Νταρλα.
Συγχαρητηρια στους μικρους του ΑΟΝΦ που δειχνουν οτι η ομαδα εχει μελλον!!!

Για την φαση των "8" ο ΑΟΝΦ "U18" με Πανθησειακο παιζει τωρα στην Μεταμορφωση

Στο ημιχρονο του αγωνα με τον Πανθησειακο οι μικροι του ΑΟΝΦ ειναι στο 0-0. Καλυτερος ο ΑΟΝΦ στο πρωτο ημιχρονο αλλα και καλα στημενοι αντιπαλοι.

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Με Γαλατσι ...ματς σταθμος

Ετσι πως ειναι τα πραγματα το παιχνιδι του Σαββατου εκτος εδρας με Γαλατσι ειναι απο τα σημαντικοτερα που έχει δωσει εως τωρα ο ΑΟΝΦ Ατταλος. Μετα τις δυο συνεχομενες ηττες απο Μελισσια και Τραχωνες κρινεται επιτακτικη μια νικη η οποια θα δωσει αλλο αερα και ψυχολογια για την συνεχεια.
Η ομαδα θελει να παραμεινει ψηλα στον βαθμολογικο πινακα καθως παρα τις δυο ηττες δεν επεσε παρα μονο μια θεση, απο την 6η στην 7η.
Ο προπονητης της ομαδας της Νεας Φιλαδελφειας Βαισλης Νταρλας θα εχει στην διαθεση του και τον επιθετικο Χρηστο Παπαχρηστου ο οποιος δεν αγωνιστηκε στις τελευταιες δυο αναμετρησεις.
Εξαλλου μετα το Γαλατσι ακολουθει η αναμετρηση με το Περιστερι, ομαδα που διεκδικει την ανοδο και ο ρολος των παικτων στον συγκεκριμενο αγωνα θα ειναι δυσκολος. Στην συνεχεια ακολουθει το προγραμματισμενο ρεπο της ομαδας.

 Πονηρο ματς
Το παιχνιδι που καλειται να δωσει ο ΑΟΝΦ οσο κι αν φαινεται περιεργο ειναι απο τα πιο δυσκολα εστω κι αν η συγκεκριμενη ομαδα προερχεται απο οκτω συνεχομενες ηττες. Οι αντιπαλοι θα μπουν δυνατα και θα προσπαθησουν με οποιδηποτε τροπο να κερδισουν προκειμενου να ξεφυγουν απο το τελμα που εχουν πεσει τους τελευταιους τρεις μηνες. Με ηττα μπαινουν σε μεγαλες περιπετειες. Αν οι παικτες του ΑΟΝΦ εφησυχαστουν μπορει να την πατησουν με το χειροτερο τροπο.

Ορισμενοι παικτες πρεπει να συνελθουν
Επιπλεον παικτες που προφανως ειναι πιο εμπειροι απο καποιους αλλους θα πρεπει να συνελθουν απο την αγωνιστικη πτωση των τελευταιων εδομαδεων και να δωσουν ωθηση στους μικροτερους προκειμενου η ομαδα να αποκτησει τον χαμενο της εαυτο. Αυτο πρεπει να γινει απο τον προσεχη αγωνα με το Γαλατσι.

Το βραδυ του Σαββατου ο χορος
Οι παικτες του ΑΟΝΦ εκτος των αλλων θελουν ενα θετικο αποτελεσμα κοντρα στο Γαλατσι καθως ακολουθει ο προγραμματισμενος χορος της ομαδας στο κεντρο "Βορεια" και λογικο ειναι να θελουν να παρευρεθουν με την καλυτερη δυνατη ψυχολογια.

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Δεν ηταν Ατταλος αυτος...τωρα η αγωνιστικη αναταση

Αυτο που ειδαμε το περασμενο Σαββατο ηταν ο Ατταλος;
Αυτο που ειδαμε την προηγουμενη αγωνιστικη στα Μελισσια ηταν ο Ατταλος;
Ειναι η ομαδα που εξεπληξε στον πρωτο γυρο με την παρουσια της;
Ειναι η ομαδα που που στον πρωτο γυρο ειχε την καλυτερη επιθεση του ομιλου, που εκανε τους λεγομενους διεκδικητες της ανοδου να δεινοπαθησουν;
Ειναι η ομαδα που επαιξε στο μισο γηπεδο εκτος εδρας τα Σουρμενα, που πατησε το Ηρακλειο και εκανε τον Αρη Πετρουπολης να ζηταει πεναλτυ στο 90' γαι να κερδισει;
Ειναι η ομαδα που σε 14 παιχνιδια του πρωτου γυρου οι διαιτητες καταλογισαν σε βαρος της 6 πέναλτυ και 7 αποβολές και ομως παρεμεινε στην 6η θεση σε αποσταση μολις 5 βαθμων απο την κορυφη;
OXI!
Δεν ηταν ο ΑΟΝΦ αυτος των τελευταιων δυο αγωνιστικων...ηταν μια μπορα που ηρθε και συντομα θα φυγει. Το παθος που ξεχειλιζε μαζι με την ρεντα βεβαια στον πρωτο γυρο ελειπε και γι' αυτο ηρθαν οι δυο βαριες ηττες...
Η ομαδα θα βρει συντομα τον δρομο της και αρχης γενομενης απο το παιχνιδι της Κυριακης  (ή Σαββατου) ωπου το Γαλατσι καιγεται στην κυριολεξια για βαθμους (8 ηττες συνεχομενες) η ομαδα θα δειξει το πραγματικο της προσωπο.
Γιατι ειναι απλα αδυνατον παικτες που ετρεχαν και μαρκαραν σε ολα τα παιχνιδια να ξεμειναν απο δυναμεις τις τελευταιες δυο εβδομαδες.

Ο προπονητης Βασιλης Νταρλας παρα την απογοητευση ξερει καλα τα πραγματα στην ομαδα και ειναι αυτος που οδηγησει στην αγωνιστικη αναταση αρκει οι παικτες να δωσουν τωρα στα δυσκολα το κατι παραπανω...
Αν ολοι καθομαστε και λεμε πως και γιατι και δεν κοιταξουμε με αισιοδοξια και εγωισμο τα παιχνιδια που ερχονται δεν θα κανουμε τιποτα...
Η ομαδα αμεσα θα αποκτησει αυτο που ειχε στα προηγουμενα παιχνιδια και τα αποτελεσματα θα ερθουν πολυ συντομα!!

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Ανωμαλη προσγειωση Νο 2!

Πριν καιρο λεγαμε πως για μια νεοφωτιστη ομαδα το δυσκολο δεν ειναι να ανεβει στον βαθμολογκο πινακα, το δυσκολο ειναι να σταθεροποιηθει.
Και ο ΑΟΝΦ δειχνει να μη τα καταφερνει...
Αν στο παιχνιδι με τα Μελισσια εγινε η ολικη καταρρευση στο β' ημιχρονο χθες με τους Τραχωνες δεν υπηρχε ουτε αυτη. Γιατι απλα δεν υπηρχε ομαδα μεσα στο γηπεδο, δεν ηπηρχε Ατταλος.
Με παικτες χωρις προσανατολισμο, με αποστασεις μεγαλυτερες και απο την γεφυρα Ριου-Αντιρριου ο ΑΟΝΦ εβαλε χθες στολη καρναβαλιου...
Επι 90 λεπτα εγινε ερμαιο στις ορεξεις των παικτων των Τραχωνων που εκαναν οτι ηθελαν μεσα στον αγωνιστικο χωρο.
Με αλλαγες που αντι να δωσουν πνοη εκαναν την κατασταση απλα ανυποφορη. Και οι δεκατεσσερις που αγωνιστηκαν ηταν απλα τραγικοι...
Σχολια πολλα δεν χρειαζεται να κανεις , οποιος ηταν στο γηπεδο ειδε.
Μαρκαρισματα δεν υπηρχαν, θεσεις δεν υπηρχαν, παθος ουτε κατα διανοια, αντιδραση μετα τα γκολ καμια.
Ο ΑΟΝΦ σε δευτερο συνεχομενο παιχνιδι στο β' ημιχρονο καταρρεει και αυτο θα πρεπει να προβληματισει. Στο προηγουμενο μεσα σε τριαντα λεπτα δεχτηκε τεσσερα (!) γκολ, χθες μεσα σε δεκαεπτα (!!!) λεπτα τρια...και λιγα ηταν...
Στο πρωτο ημιχρονο το προσπαθησε και σταθηκε τυχερος καθως οι Τραχωνες δεν μπορεσαν να προηγηθουν σε τρεις περιπτωσεις.
Ο ΑΟΝΦ απο την αλλη προσπαθησε καπως στο πρωτο ημιχρονο και ως μεγαλυτερη ευκαιρια ηταν στο 43' οταν ο Τσιαδημας απο τα δεξια και απο το υψος της μικρης περιοχης δεν μπορεσε ολομοναχος να κοψει την μπαλα στο πεναλτυ σε πεντε (!) παικτες που περιμεναν απλα να σπρωξουν τη μπαλα στα διχτυα.
Στο β' ημιχρονο το γρηγορο γκολ τον φιλοξενουμενων μολις στο 46' απο τον Μογκα ηταν αρκετο για να φερει την πληρη αναστατωση στους γηπεδουχους. Ο ΑΟΝΦ εδειξε πως ηταν αδυνατον να αντιδρασει γιατι ολοι οι παικτες του ηταν σαν ακουνητα στρατιωτακια.
Σαν να μην εφτανε αυτο μετα απο δυο λεπτα ο Σταματης υπεπεσεσε πεναλτυ το οποιο ο διαιτητης Κατσιμιγκος καταλογισε με χαρακτηριστικη ευκολια και ο Μογκα διπλασιασε τα τερματα της ομαδας του. Την νικη για τους Τραχωνες ολοκληρωσε ο Σκονδρας με σεντρα-σουτ απο την κερκιδα η οποια κρεμασε τον Αναγνωστοπουλο και εγραψε το 0-3 στο 62'.
Ο ΑΟΝΦ στο δευτερο ημιχρονο δεν πατησε ουτε μια φορα περιοχη και αξιοσημειωτο της εμφανισης του ΑΟΝΦ ειναι το γεγονος πως ειναι το πρωτο παιχνιδι στα δεκαεπτα που η ομαδα του Βασιλη Νταρλα δεν σκοραρει.


  • Οι εμφανισεις αυτες θα πρεπει να προβληματισουν τους ιδιους τους παικτες οι οποιοι γκρεμιζουν οτι εχτισαν στον πρωτο γυρο.

  • Αν δεν εχει θιχτει ο εγωισμος των παικτων μετα απο αυτες τις βαριες ηττες τοτε μαλλον βρισκονται αλλου.

  • Παρα τις δυο συνεχης ηττες η ομαδα ειναι ακομα στην 7η θεση της βαθμολογιας.

  • Ακολουθει η αναμετρηση με το Γαλατσι μια ομαδα που κεισε τον ΑΟΝΦ στον πρωτο γυρο με περιπατο και αυτο απο μονο του θα πρεπει να γεμισει με ποδοσφαιρικο εγωισμο ολους στην ομαδα.

  • Ο ΑΟΝΦ πρεπει οπωσδηποτε να επιστρεψει στις νικες και να ξεφυγει απο την κατρακυλα των τελευατιων δυο εβδομαδων.

  • Η ανεση που ειχε εχοντας μαζεψει 24 βαθμους στον πρωτο γυρο δεν θα κρατησει για πολυ καθως ολες οι ομαδες και κυριως οι ουραγοι χτυπανε τα παιχνιδια προκειμενου να σωσουν την παρτιδα.

  • Με το Γαλατσι η νικη ειναι μονοδρομος αλλα στην χειροτερη θα ειναι να μην χασει καθως ακολουθει η αναμετρηση με το Περιστερι και μετα η ομαδα εχει ρεπο.

  • Με λιγη συγκεντρωση ο ΑΟΝΦ μπρει να επιστρεψει στις νικες και στις καλες εμφανισεις, εξαλλου οι αλλες ομαδες θα πρεπει να εχουν το αγχος και οχι ο Ατταλος

  • Να γινει κατι με το θεμα της διαιτησιας που στα τελευταια παιχνιδια δειχνει να μην σεβεται την ομαδα μας. Σε αυτο πρεπει να ενεργησει η διοικηση το τονισαμε και την προηγουμενη φορα

ΑΤΤΑΛΟΣ – ΤΡΑΧΩΝΕΣ 0-3
ΣΚΟΡΕΡ: 47' Μόγκα με σουτ, 49' πεν. Μόγκα, 62' Σκόνδρας
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κατσιμίγκος (τραγικος), Παπαχαραλάμπους-Τουμπακάρης,
ΑΤΤΑΛΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Σβίγκος, Περράκης, Σταμάτης (53' Κοροβέσης), Μήλας, Γκιβίσης, Κουβέλης, Κορνελάτος, Χαλιλάι (53' Κεϊτά), Σκούταρης, Τσιαδήμας (60' Θανόπουλος)
ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Βαγγελάκος, Σκόνδρας, Γκαγκάς, Ποπιέλα, Πανόπουλος, Ντεντόπουλος, Χριστόπουλος (46' Στεφάνου), Κολώνης, Ρόκα (75' Λουκάς), Μόνγκα, Ευαγγελόπουλος (65' Άγγος).


Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Μεγαλη εμφανιση και περιπατος με 5-0 για τον Ατταλο "U-18"

Τελικο σκορ για την ομαδα "U18" 5-0 που σημαινει προκριση στους "16".
Η αρμαδα του Βασ. Νταρλα επαιξα σπουδαιο ποδοσφαιρο και διεσυρε τον Ηφαιστο Περιστεριου που στην κυριολεξια τον εξαφανισε.
Οι σκορερ Σκλαβαινας (2', 46'), Σιουτας (32'), Ντουντουμης (55', 87').
Πολλοι θεατες παρακολουθησαν τον αγωνα αναμεσα τους οι ποδοσαφιριστες της αντρικης ομαδας Σταματης, Σκουταρης, Κορνελατος, Ραγιας, Ιτζεγιαν, Κατηφορης, Γκιβισης κ.α. ο πρωην Προεδρος  κος Κοπελουζος και πληθος γονεων και φιλαθλων.

Συγχαρητηρια στον προπονητη και στους παικτες, σειρα εχουν οι μεγαλοι....με Τραχωνες!!!

Συνεχιζουν το κερασμα ο μικροι 4-0 στο 55'.

Μια ομαδα βρισκεται στο Γηπεδο της Μεταμορφωσης και αυτη ειναι ο ΑΟΝΦ. Στο 46' ο Σκλαβαινας τριπλασιασε τα τερματα της ομαδας μας (δυο προσωπικα) και ο Ντουντουμης στο 53' εχει κανει το 4-0.
Ειπαμε οι μικροι ειναι σε μεγαλα κεφια....
Για να δουμε θα ειναι η μερα του Ατταλου σημερα;
(Αλλαγη για τον ΑΟΝΦ τη θεση του γκολκιπερ Νιαρχου πηρε ο Μιχαηλιδης)

LIVE ο αγωνας των νεων για τους "16"

Αυτη την ωρα στο 33ο λεπτο της αναμετρησης ο αγωνας με τον Ηφαιστο Περιστεριου για τους "16" ειναι στο 2-0. Ο Αντωνης Σκλαβαινας εκανε το 1-0 μολις στος 2' και ο Σιουτας στο 32' το 2-0. Οι μικροι οδευουν για μεγαλη νικη...
Ο Νιαρχος ξεπερασε το προβλημα τραυματισμου και ο Νταρλας τον εμπιστευτηκε κατω απο τα δοκαρια..
Συνεχης live ενημερωση....

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Σπουδαιο ματς αυριο ο ΑΟΝΦ "U18" για τους "16"

 Τι κι αν ακολουθει τριημερο...Ο ΑΟΝΦ δε σταματαει να παιζει μπαλα...
Μεγαλο παιχνιδι διαξαγεται αυριο για τους μικρους του ΑΟΝΦ την ομαδα "U18" ώπου στις 10:30 το πρωϊ του Σαββατου αντιμετωπιζει την αντιστοιχη του Ηφαιστου Περιστεριου για να περασει στις 16 καλυτερες ομαδες του θεσμου. Ο coach Βασιλης Νταρλας εχει προετοιμασει αψογα την ομαδα και ολοι περιμενουν με αγωνια την αυριανη αναμετρηση η οποια να σημειώσουμε ειναι νοκ αουτ.
Οσοι μπορουν να παρευρεθουν ας το κανουν αυριο Σαββατο στις 10:30 το πρωϊ στο ηπεδ Μεταμορφωσης/Λυκοβρυσης.

 Στις 15:00 με Τραχωνες
 Το μεσημερι ακολουθει η αναμετρηση της μεγαλης ομαδας του ΑΟΝΦ με τους Τραχωνες μια πολυ δυσκολη αναμετρηση. 
Διαιτητης της αναμετρησης ο Κατσιμίγκος με βοηθους τους Παπαχαραλάμους καιΤουμπακάρης. Ας ελπισουμε αυτην την αγωνιστικη να σταθουν στο υψος των περιστασεων.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ

Ολοι οι αγώνες του ομίλου του ΑΟΝΦ Ατταλου διεξάγονται το Σάββατο 13-2-10. Οποιος κερδισει λοιπόν θα φαει γλυκα κουλουμα!
ΣΑΒΒΑΤΟ 13/2: Δημ. Βύρωνα Εργάνη: Δόξα Βύρωνα-Άρης Πετρούπολης, Ηφαίστου: ΑΟ Περιστερίου-Γαλάτσι, Καλαμακίου: Καλαμάκι-Αττικός, Κάτω Αχαρνών: Άτταλος-Τράχωνες, Νήαρ Ηστ: Αστέρας 2004-Ηράκλειο, Πετρούπολης Β’: Αναγέννηση Πετρ.-Μελίσσια, Χωράφας: Ανθούπολη-Δάφνη Π. Φαλήρου.
Όλα τα ματς αρχίζουν στις 3 μ.μ.


ΤΕΤΑΡΤΗ 17/2: Πετρούπολης Β’: (3.30 μ.μ.): Άρης Πετρούπολης-Ανθούπολη (συνέχεια από το 30 λεπτό που είχε διακοπεί).

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΝΙΚΗ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Για την νικη με Τραχωνες
Μονοδρομος αποτελει η νικη για τον Ατταλο στο Σαββατιατικο αγωνα με τους Τραχωνες. Ο ΑΟΝΦ θελει τη νικη για να αποδειξει οτι ειναι πραγματικη ομαδα και η βαρια ηττα απο τα Μελισσια αποτελει παρελθον.
Το Σαββατο οι παικτες θα πρεπει να μασανε σιδερα και οποιος ποδοσφαιριστης δεν μπορει να το δηλωσει...δεν ειναι κακο...
Οι Τραχωνες προερχονται και αυτοι απο ηττα εντο εδρας με το Περιστερι με σκορ 2-1 και με νεα αποτυχια θα βγουν εκτος διεκδικησης των στοχων τους που δεν ειναι αλλος απο την ανοδο, οπως αλλωστε οι ιδιοι εχουν δηλωσει.
Αυτο ομως δεν εχει σημασια για την ομαδα του Ατταλου που θα πρεπει να αποκαταστησει τα πραγματα μετα την ηττα της περασμενης Κυριακης.

Ηττα με 2-1 στον πρωτο γυρο
Οι παικτες του ΑΟΝΦ εξαλου δεν θα πρεπει να ξεχνανε πως χασανε στον πρωτο γυρο. Οι Τραχωνες ειχαν προηγηθει, ο Κορνελατος σχεδον αμεσως ειχε ισοφαρησει και με αμφισβητουμενο πεναλτυ πηραν τη νικη οι Τραχωνες στο 78' της αναμετρησης. Ο τροπος που εχασε ο Ατταλος μονο πεισμα θα πρεπει να γεμισει τους παικτες του.

Μακρυα οι γκρινιες
Μακρυα οι γκρινιες κατα την διαρκεια του αγωνα για τους παικτες του Βασιλη Νταρλα. Τα κρουσματα της περασμενης Κυριακης με τα Μελισσια και η απειθαρχια ορισμενων ποδοσφαιριστων εφεραν γκρινια με συνεπεια την πτωσητης αποδοσης ολοκληρης της ομαδας.

Παθος απο ολους
Οποιος και να αγωνιστει το Σαββατο με τους Τραχωνες θα πρεπει να δωσει τον καλυτερο του εαυτο. Οποιος και να σκοραρει το γκολ θα ειναι ολοκληρης της ομαδας. Το ζητουμενο αποτελουν οι τρεις βαθμοι σε δαφορετικη περιπτωση ο ΑΟΝΦ θα μεινει αρκετα πισω στο βαθμολογικο πινακα.


Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Βαρια ήττα για τον Ατταλο...με ολικη καταρρευση στο β' ημιχρονο

Τη πιο βαρια ηττα γνωρισε ο ΑΟΝΦ στο φετινο πρωταθλημα  στα Μελισσια απο την τοπικη ομαδα. Σκορ ημιχρονου 0-1 και τελικο σκορ 4-1.
Ολικη καταρρευση στο β' ημιχρονο.
Οι γηπεδουχοι μπηκαν δυνατα στο παιχνιδι εχοντας την υπεροχη. Ο ΑΟΝΦ απειλουσε κυριως με ανεπιθεσεις εχοντας ως μεγαλυτερες ευκαιριες το σουτ του Κειτα στο 32' να περναει αουτ και φαουλ του Μακη Μιλα να εχει την ιδια καταληξη. Τα Μελισσια απειλουσαν με συνεχη κορνερ αλλα εδειχναν να πατανε καλυτερα στον αγωνιστικο χωρο εχοντας τρια πολυ καλα σουτ στην εστια του ΑΟΝΦ τα οποια απεσωβησε ο Αναγνωστοπουλος (15', 23', 35').
Στο 44' ο Σκουταρης με αψογο πλασε εκανε το 0-1.

 Ολική καταρρευση στο β'
Αυτο που θα ακολουθουσε στο Β' ημιχρονο δεν το περιμενε κανεις.

Τα Μελισσια μπηκαν και παλι δυνατα στον αγωνιστικο χωρο αλλα και ο ρεφερυ της αναμετρησης εμφανως ηθελε να ανακοψει την πολυ καλη πορεια του Ατταλου στο φετινο πρωταθλημα.
 Τα αποτελεσματα προφανως των Σουρμενων (2-2 που ηδη ειχε γινει το πρωϊ), του Ηρακλειου (0-1 απο το Σαββατο) αλλα και το ντερμπυ (Τραχωνες-Περιστερι) δεν επετρεπαν την νικη του Ατταλου καθως θα ταρακουνουσε πολυ τα θεμελια της κατηγοριας.

Στο αγωνιστικο σκελος σε μια φαση που δεν μυριζε γκολ ο Νανος στο 50' με βολε απο το υψος της περιοχης εκανε το 1-1. Λιγα λεπτα αργοτερα (60') ο διαιτητης εδωσε φαουλ που μονο αυτος ειδε στην γραμμη της μεγαλης περιοχης του ΑΟΝΦ. Στην εκτελεση μετα απο δυνατο σουτ απεκρουσε με δυσκολια ο γκολκιπερ του ΑΟΝΦ και στην επαναφορα ο επερχομενος Πλεξιδας απο θεση οφσαϊντ  εγραψε το 2-1.
Ο ΑΟΝΦ ανεβασε αποδοση για ενα δεκαλεπτο και εφτασε στην κοντα στην ισοφαριση οταν σε σουτ του Τσιαδημα η μπαλα περασε λιγο αουτ. Ο ΑΟΝΦ φαινοταν πως ηταν θεμα χρονου να ισοφαρΙσει.
Ο διαιτητης σφυριζε διαρκως αναποδα εκνευριζοντας του παικτες του ΑΟΝΦ. Στο 70' χαριστηκε εμφανως σε αμυντικο των Μελισσιων οταν σε σκληρο φαουλ δε του εβγαλε την καθαρη δευτερη κιτρινη καρτα.
Στο 75' αδρανησε ο Περρακης σε σεντρα απο αριστερα και με κεφαλια ο Κιντεραογκα εκανε το 3-1 στελνοντας την μπαλα στα διχτυα του Αναγνωστοπουλου που θα μπορουσε ομως να αντιδρασει καλυτερα. Το τελικο σκορ εγραψε ο Κωνσταντακοπουλος με επευθειας εκτελεση φαουλ απο πλαγια ( τραγικο λαθος Αναγνωστοπουλου) γραφοντας το βαρυ 4-1.

Σε γενικες γραμμες τα Μελισσια ηταν καλυτερα στο μεγαλυτερο μερος του αγωνα. Ειχαν περισσοτερα σουτ και απειλουσαν περισσοτερο την εστια της ομαδας μας.
Απο τον ΑΟΝΦ δεν πηγε τιποτα στο β' ημιχρονο. Καθε φαση μυριζε ιδιως στο β' και γκολ...
Ολη η ομαδα πελαγοδρομουσε στις επιθεσεις των γηπεδουχων. Μαρκαρισματα δεν υπηρχαν...οτι διασωθηκε στο πρωτο ημιχρονο επεσε σαν χαρτινος πυργος στο δευτερο.
Σχεδον ολοι οι παικτες ηταν πολυ κατω του μετριου. Ο ΑΟΝΦ ξεκινησε με αρκετους μικρους στην αρχικη ενδεκαδα σε ενα βαρυ γηπεδο. Ισως χρειαζοταν μεγαλυτερη εμπειρια στον αγωνιστικο χωρο. Εμειναν στον παγκο οι Σταματης, Πωχος, Κουβελης, Κομποροζος (Σβιγγος, Παπαχρηστου εκτος αποστολης).
Μετα απο τετοιες ηττες το καλυτερο φαρμακο ειναι μια σπουδαια νικη. Το σκορ μπορει να ειναι βαρυ αλλα δεν παυει να χαθηκαν απλα τρεις βαθμοι.
Θα πρεπει να αναλογιστουν ολοι τις ευθυνες τους γιατι το πρωταθλημα εχει πολυ δρομο ακομα..υπερομαδα δεν γιναμε...
Και νομιζουμε ειναι καιρος η διοικηση να βγαλει καποια επισημη ανακοινωση για την διαιτησια..δεν ειναι κακο...

ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΑΤΤΑΛΟΣ 4-1
ΣΚΟΡΕΡ: 55' Νάνος 60' Πλεξίδας 75' Κιντεραόγκα, 88' Κωνσταντακόπουλος-44’ Σκούταρης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαμπρόπουλος
ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Νικολάου, Κουτσογιάννης, Λίγι, Τσουκαλάς (46' Παράσογλου), Αντωνόπουλος, Μίκας, Νάνος, Παγώνης (85' Λεάκος), Κιτεραόγκα (70' Τσίγγας), Πλέξίδας, Κωσταντακόπουλος.
ΑΤΤΑΛΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Τσιαδήμας, Περάκης, Γκιβίσης, Ράγιας, Μίλας, Χαλιλάι, Κορνελατος, Κεϊτά, Σκούταρης, Πεπονούλας. Επαιξαν ως αλλαγη οι Κοροβεσης, Κουβελης, Θανοπουλος

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Για την νικη ο ΑΟΝΦ με τα Μελισσια. Χειροβομβιδα το Καλαμακι μεσα στο Ηρακλειο.

Για την νικη αυριο ο ΑΟΝΦ
Για τη νικη κοντρα στα Μελισσια αυριο ο Ατταλος. Με νικη η ομαδα της Νεας Φιλαδελφειας μπορει να φτασει εως και την 3η θεση υστερα απο το σημερινο αποτελεσμα του Ηρακλειου.

Χειροβομβιδα το Καλαμακι...
Το Καλαμακι το οποιο στον πρωτο γυρο δεν ηξερε τι θα πει νικη εριξε χειροβομβιδα μεσα στο Ηρακλειο. Κερδισε σημερα με 0-1 και εβαλε φωτια τοσο στην κορυφη οσο και στην ουρα του βαθμολογικου πινακα.
Αν λοιπον αυριο ο ΑΟΝΦ φυγει νικητης απο τα Μελισσια τοτε θα σκαρφαλωσει εντυπωσιακα στον βαθμολογικο πινακα. Στα αλλα σημαντικα παιχνιδια Τραχωνες-Περιστερι και Αρης Πετρουπολης -Ανθουπολη.

Πολυ δυσκολο το παιχνιδι
Το παιχνιδι με τα Μελισσια ειναι εξαιρετικα δυσκολο, προκειται για καλη ομαδα και εδρα. Ο ΑΟΝΦ ομως φετος δειχνει οτι δεν μασαει απο καμια εδρα και στοχος των παικτων του Βασιλη Νταρλα θα ειναι η νικη. Στο παιχνιδι του πρωτου γυρου ο Ατταλος ειχε κερδισει με 3-2.


Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Οι αριθμοί των παικτων του ΑΟΝΦ στον 1ο γύρο


Αισίως εχουμε φτασει στην ληξη του πρωτου γυρου και σας παρουσιαζουμε ορισμενα ενδιαφεροντα στοιχεια για την ομαδα του ΑΟΝΦ Ατταλου. Εχουμε παιξει ηδη 15 αγωνιστικές (στην ουσια 14 αγωνες και 1 ρεπο) και απο τους αριθμους που παρουσιαζονται παρακατω μπορειτε να βγαλετε ορισμενα χρησιμα συμπερασματα για την πορεια του και του παικτες που εχει στο ροστερ του ο ΑΟΝΦ.

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Στοιχεια 1ου γύρου Α' ΕΠΣ Αθηνών)
Θεση:
Βαθμοι: 24 Μ.Ο.: 1,71 βαθμοι ανα αγωνα (εντος: 14 βαθμοι εκτος: 11 βαθμοι)
Γκολ υπερ: 28 Μ.Ο.: 2 γκολ ανα αγωνα  (διαθετει την 2η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος)
Εντος: 15 γκολ Εκτος: 13 γκολ
Γκολ κατά: 22 Μ.Ο.: 1,57 ανα αγωνα (διαθετει την 9η καλυτερη αμυνα του πρωταθληματος)
Εντος: 11 γκολ Εκτος: 11 γκολ
Στον ΑΟΝΦ στο 1ο γυρο καταλογισθηκαν εις βαρος του εξι (6) πεναλτυ και οι αντιπαλοι του αστοχησαν σε ενα (1).
Ο ΑΟΝΦ Ατταλος δεν εχει κερδισει ουτε ενα πεναλτυ σε 14 παιχνιδια στοιχειο σημαντικο και συναμα περιεργο αφου δεν εχει πετυχει κανενα γκολ απο τα 28 απο την ασπρη βουλα.

Συμμετοχές και λεπτα συμμετοχης ποδοσφαιριστων
Πρωτος σε συμμετοχες ειναι ο μεσος Ανδρεας Κορνελατος και ο επιθετικός Χρηστος Παπαχρηστου. Ο πρωτος ομως εχει το απολυτο καθως διατηρει την πρωτια και σε λεπτα συμμετοχης  χωρις να εχει γινει ουτε μια φορα αλλαγη. Ο προπονητης Βασιλης Νταρλας εχει χρησιμοποιησει τους 23 απο τους 27 ποδοσφαιριστες που εχει στην διαθεση του. Αν ομως λαβουμε υποψιν μας πως απο τους 4 ποδοσφαιριστες που δεν εχουν χρησιμοποιηθει καθολου οι δυο ειναι τερματοφυλακες  (Μειντανης, Κατηφορης), ο ενας (Σκαρπαθιωτης) ηταν για αρκετο τραυματιας και ο τεταρτος ( Μαλιχουδης) δεν παρουσιαζεται σε ολες τις προπονησεις λογω υποχρεωσεων τοτε αυτο σημαινει πως ο προπονητης του ΑΟΝΦ εχει χρησιμοποιησει το 100% των ποδοσφαιριστων που εχει στην διαθεση του! Πραγματικα στοιχειο εξαιρετικο που δειχνει πως ο ΑΟΝΦ έχει βαθος στο ροστερ του αλλα και προπονητη που δινει ευκαιριες σε ολους.

Αναλυτικά οι συμμετοχες και τα λεπτα των ποδοσφαιριστων του Ατταλου.
α/α Ποδοσφαιριστής                               Λεπτα   Συμ.
1 ΚΟΡΝΕΛΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ                   1260    14

2 ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ                 1081   14

3 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ. (GK)       1080    12

4 ΜΙΛΑΣ ΜΑΚΗΣ (C)                              1053     13

5 ΣΙΑΔΗΜΑΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ                  1033   13

6 ΣΚΟΥΤΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                   819     10

7 ΚΛΕΙΝΤΙ ΧΑΛ                                         778      10

8 ΠΕΡΡΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ                             700        8

9 ΣΒΙΓΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ                               673     10

10 ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ                     658      10

11 ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ (c)      633       8

12 ΠΕΠΟΝΟΥΛΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ             579       10

13 ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ                       542       10

14 ΚΟΜΠΟΡΟΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ         533       7

15 ΓΚΙΒΙΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ                       427        6

16 ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ      409       8

17 ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ            257        4

18 ΡΑΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                         253       6

19 ΠΩΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (c)                243     4

20 ΚΕΙΤΑ ΜΟΧΑΜΕΝΤ                         184       8

21 ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ (GK)        180      2

22 ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ         45         1

23 ΣΚΛΑΒΕΝΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ                 45        1

24 ΚΑΤΗΦΟΡΗΣ ΜΑΚΗΣ (GK)              0        0

25 ΜΕΙΝΤΑΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (GK)           0        0

26 ΜΑΛΙΧΟΥΔΗΣ ΣΤ                                 0       0

27 ΣΚΑΡΠΑΘΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ          0      0

Ο ΑΟΝΦ διαθετει μια απο τις πρωτιες που δεν ειναι και τοσο τιμητικη.
 Οι παικτες του εχουν δεχθει 7 αποβολες με κοκκινη καρτα (ειτε με 2η κιτρινη) σε 14 παιχνιδια που μεταφραζεται σε 1 αποβολη ανα δυο παιχνιδι στοιχειο που θα πρεπει να προσεχτει ιδιαιτερα στον 2ο γυρο.
Αποβολες:
Σταματης 2 (με Γαλατσι στο 75' και Αρη Πετρουπολης στο 55')
Αναγνωστοπουλος 1 (με Ηρακλειο στην ληξη του αγωνα)
Σκουταρης 1 (με Ανθουπολη στο 74')
Κουβελης 1 (με Αττικο στο 55')
Περρακης 1 (Αναγ. Πετρουπολης στο 70')
Πεπονουλας 1 (με Αρη Πετρουπολης στο 75')

Σκορερ ΑΟΝΦ
Στην κατηγορια με τους σκορερ της ομαδος πρωτος στην σχετικη λιστα ειναι και παλι ο 18χρονος μεσος Ανδρεας Κορνελατος με 12 γκολ σε 14 παιχνιδια δηλαδη πετυχαινει ένα γκολ ανα 105 λεπτα συμμετοχης.
Αναλυτικά οι σκορερ του ΑΟΝΦ
<><><><><><><><><><><><>
α/αΠοδοσφαιριστήςΓΚΟΛ
1ΚΟΡΝΕΛΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ12
2ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ7
3ΣΚΟΥΤΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ2
4ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ2
5ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ (c)1
6ΠΕΠΟΝΟΥΛΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ1
7ΚΛΕΙΝΤΙ ΧΑΛ1
8ΠΩΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (c)1
9ΚΕΙΤΑ ΜΟΧΑΜΕΝΤ1

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Την Κυριακη στις 15:00 με τα Μελίσσια

Ενα απο τα πιο δυσκολα παιχνιδια καλειται να δωσει ο Ατταλος την Κυριακη με τα Μελισσια. Προκειται για μια απο τις δυσκολοτερες εδρες τοσο απο τις ιδιομορφιες του γηπεδικου χωρου (σχετικα μικρες διαστασεις) οσο και απο τον κοσμο. Βεβαια το σημαντικοτερο ειναι οτι τα Μελισσια καιγονται για βαθμους μετα το τελευταιο τους ανεπιτυχες αποτελεσμα και με το Περιστερι εντος εδρας με 0-2.
Ο προπονητης των Μελισιων Νικος Παναγιωταρας αναγνωρίζει δημοσια πως ο Ατταλος βρισκεται σε καλη κατασταση αναφέροντας στο erasitexniko.com: «Είναι ένα δύσκολο ματς, αφού ο Άτταλος έχει καλή ομάδα, ενώ το τελευταίο διάστημα είναι σε καλή κατάσταση».
Το γεγονος της αναγνωρισης απο αντιπαλους δεν θα πρεπει να εφυσυχασει τους παικτες του ΑΟΝΦ ουτε να τους γεμιζει με αγχος αλλα θα πρεπει να πιστοποιούν με τις παρουσιες τους πως μονο τυχαια δεν βρισκονται ψηλα στον βαθμολογικο πινακα.
Εξαλλου το ευκολο ειναι να ανεβεις καπου, το δυσκολο ειναι να σταθεροποιηθεις.

Στα αγωνιστικα η προετοιμασια του ΑΟΝΦ Ατταλου συνεχιζεται και σημερα και μαλλον ο προπονητης Βασιλης Νταρλας θα εχει τον ευχαριστο πονοκεφαλο να εχει σχεδον ολους τους παικτες στην διαθεση του μετα απο πολυ καιρο.

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ - ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ 1-2. ΔΙΠΛΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ...

Σπουδαιο διπλο για το ΑΟΝΦ χθες απογευμα στο Φαληρο. Η αρμαδα του Βασιλη Νταρλα ξεπερασε επιτυχως ενα πολυ δυσκολο εμποδιο και συνεχιζει.
Ο Ατταλος εφτασε στην νικη αν και για στο τελος εδειχνε τασεις αυτοκτονιας. Στο πρωτο ημιχρονο υπηρχε μια ομαδα μεσα στο γηπεδο και σε ουσιαστικα δυο φασεις στα καρε της Δαφνης ο Ατταλος πετυχε δυο γκολ. Στo 15'κορνερ του Κλειντι Χαλ, επαγγελματικη προβολη του Κορνελατου (4ο συνεχομενο παιχνιδι που σκοραρει - το 12ο γκολ του φετος) και 0-1.
Η Δαφνη δεν εδειχνε να απειλει την εστια του Αναγνωστοπουλου παρα μονο με κατι στημενες φασεις χωρις αποτελεσμα. Στο 43' ο Σκουταρης (σε εξαιρετικη κατασταση) εκανε το 0-2 με πλασε μεσα απο την περιοχη.
Το δευτερο ημιχρονο ανηκε στην Δαφνη που φαινοταν πιο απειλητικη. Στο 55' σεντρα απο αριστερα στο πρωτο δοκαρι ο Σιδερατος γραφει το 1-2 και το παιχνιδι παιρνει φωτια. Ο Ατταλος εβγαινε στις αντεπιθεσεις και για αλλη μια φορα δεν κλειστηκε στα καρε του.
Στο 60' ο διαιτητης Χαλδαιος καταλογισε αμφισβητουμενο πεναλτυ που υπεπεσε ο Σκουταρης (ειχε προηγηθει προβολη του παικτη της Δαφνης) και ο Τσιαμπηρας ανελαβε την εκτελεση του. Ο τερματοφυλακας ομως του ΑΟΝΦ του ειπε "οχι" μπλοκαροντας την μπαλα στην αριστερη του γωνια.
Στο 75' δοκαρι για την Δαφνη με τον Σιδερατο υστερα απο συγχυση στο τερμα του ΑΟΝΦ. 
Σπουδαια αποκρουση του Αναγνωστοπουλου στο 78' να αποκρουει σουτ του Κοροπουλη απο κοντινη αποσταση.
Στο 80' ο Κλειντι Χαλ κερδισε την μπαλα απο τον τερματοφυλακα των γηπεδουχων και ο αμυντικος με (πιθανως) το χερι της αλλαξε πορεια με τον διαιτητη να καταλογιζει την εσχατη των ποινων. Οι παικτες της Δαφνης διαμαρτυρηθηκαν εντονα και με την υποδειξη του βοηθου ο διαιτητης πηρε την αποφαση πισω. (Σημειωση: σε 14 αγωνες ο ΑΟΝΦ Ατταλος δεν εχει κερδισει κανενα πεναλτυ και σε βαρος του εχουν καταλογισθει έξι!!!)
Στο 83' ο Κειτα σε επελεση του σουταρει λιγο αουτ.
93' Σφυριγμα της ληξης.


ΔΑΦΝΗ ΠΦ - ΑΤΤΑΛΟΣ 1-2 ΣΚΟΡΕΡ: 55' Σιδεράτος - 15' Κορνελάτος, 43' Σκούταρης
ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: 60' Τσαμπήρας (απέκρουσε ο Αναγνωστόπουλος)
ΔΟΚΑΡΙ: 75' Σιδεράτος
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Χαλδαίος, Κουτσόγιαννος, Δεληθοδωρής
ΔΑΦΝΗ ΠΦ: Κανδρής, Χιονάς (48' Λάσκα), Μπέλερης (82' Ζιάκα), Τσάγαρης, Παπαδάκης, Τσαμπήρας, Κρητικός, Τσούκας (60' Μουζάκης), Σιδεράτος, Κοροπούλης, Χατζηαντωνίου.
ΑΤΤΑΛΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Ζβίγγος, Γκιβίσης (56' Πόχος), Μίλας, Περράκης, Κοροβέσης (80' Κεϊτά), Χαλιλάι, Κορνελάτος, Τσιαδήμας, Σκούταρης, Παπαχρήστου (88' Ράγια).

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών