Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

3-1 ΑΝΤΙ 6-1 Ο ΑΟΝΦ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ

Ο ΑΟΝΦ Ατταλος κερδισε με 3-1 την Δοξα Βυρωνα σημερα το πρωι για το πλαισιο της 8ης αγωνιστικης της Α' ΕΠΣΑ. Ο ΑΟΝΦ θα μπορουσε ναειχε καθαρισει το ματσ με μεγαλυτερο σκορ αλλα τα δοκαρια σταματουσαν τις προσπαθειες των παικτων του Βασιλη Νταρλα. Ο ΑΟΝΦ μπηκε δυνατα στο παιχνιδι εκμεταλλευομενος τις αδυναμιες της Δοξας και καταφερε να προηγηθει στο 15λεπτο με 2-0 με δυο γκολ του πολυ καλου Κορνελατου. Στο 7' και στο 14' με πανομοιοτυπο τροπο ο Κορνελατος πλασαρε ευστοχα και το παιχνιδι εγειρε καθαρα υπερ του ΑΟΝΦ. Ομως η Δοξα καταφερε καπου στο 25 να ισοροπησει και να μειωσει με πεναλτυ υστερα απο συγχυση στα καρε τοτ ΑΟΝΦ. Μετα το 2-1 η Δοξα ισοφαρησε το γκολ ομως ακυρωθηκε ορθως ως οφσαιντ. Απο κει και υστερα το λογο ανελαβαν τα δοκαρια καθως τρεις φορες (Παπαχρηστου 35', 65', Χαλιλαι 67' σταματησαν τις προσπαθειες των παικτων του Ατταλου. Μεγαλες ευκαιριες επισης παλι ο Παπαχρηστου ειχε χασει στο 32' οταν σουτ περασε αουτ και στο 70' οταν σε τετ α τετ αστοχησε. Το τελικο 3-1 διαμορφωθηκε απο τον Κειτα στο 89'. Η Δοξα δεν απειλησε ιδιαιτερα την εστια του Αναγνωστοπουλου με εξαιρεση δυο σουτ (το ενα αουτ το αλλο αποκρουση). Απο τον ΑΟΝΦ διακριθηκαν οι Κορνελατος, Μιλας, Σταμάτης, Κομποροζος ενω και υπολοιποι δεν αποτελουν εξαιρεση. ΑΤΤΑΛΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Ζβίγγος, Κομπορόζος, Σταμάτης, Μίλας, Χαλιλάι (82' Κεϊτά), Κορνελάτος, Σταθόπουλος (52' Κοροβέσης), Τσιαδήμας, Κουβέλης (75’ Θανόπουλος), Παπαχρήστου. ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ: Δόριζας, Στάικος, Στούτζιανι (80’ Ζησόπουλος), Τρίμμης, Γοργολίτσας, Κριεμάδι, Μπάλας (60’ Καγιούλης), Σκούρας, Παπατζήμας, Γαλεράκης, Καρασπύρος (46’ Τσαγαλάς).

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

10:15 ο αγώνας με την Δόξα Βύρωνα στο γήπεδο Μεταμόρωσης/Λυκόβρυσης!!!

Κι ενώ προχθές μιλάγαμε για το πρόβλημα στις ωρες διεξαγωγής των αγώνων του ΑΟΝΦ πλέον προέκυψε και θέμα γηπέδου!!!Ο αγώνας του ΑΟΝΦ με την Δόξα Βύρωνα ορίστηκε για τις 10:15 το πρωί της Κυριακής στο Γήπεδο της Μεταμόρωσης/Λυκόβρυσης αντί του γηπέδου των Κάτω Αχαρνών όπως αρχικώς είχε οριστεί!!!Απίστευτο αλλά φαίνεται πως η ΕΠΣΑ δεν υπολογίζει και τόσο τον ΑΟΝΦ η μάλλον οι κύριοι του ΑΟΝΦ δεν έχουν την δύναμη να στηρίξουν την ομάδα σε τέτοιες είδους καταστάσεις. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

10:30 ή 12:30;

Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί η ώρα διεξαγωγής του αγώνα της Κυριακής με τη Δόξα Βύρωνα.Υπάρχει ενα πιθανό σενάριο το παιχνίδι να διαξεχθεί 12:15 αντί 10:30π.μ. που είχε προγραμματιστεί. Οπως και να έχει η νίκη αποτελει μονόδρομο για τον ΑΟΝΦ. Τους βαθμούς που έχει χάσει η Δόξα ...ας τους πάρει σε άλλο παιχνίδι.

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Πρόβλημα με τις ώρες διαξαγωγής των αγώνων

Ο ΑΟΝΦ Άτταλος την φετινή χρονιά έχει ήδη αγωνιστεί σε τρια εντός έδρας παιχνίδια. Μετράει 2 νίκεςβ (3-2 και 2-0) και 1 ήττα (1-3). Στα παιχνίδια που κέρδισε έπαιξε πρωινές ώρες (11:00 και 12:30) ενω σε αυτο που έχασε έπαιξε μεσημέρι (στις 15:00). Παρ' όλα αυτά, δηλ. τις δύο νίκες που πέτυχε εντός έδρας δε σημαίνει ότι είναι ορθό μία ομάδα που αγωνίζεται στην Α' Κατηγόρια της Αθήνας να αγωνίζεται τέτοιες απάνθρωπες ώρες. Ας επιληφθούν οι αρμόδιοι του θέματος το συντομότερο και να κανονισουν η ομάδα να αγωνίζεται σε λογικές ώρες (15:00) και να μην την αντιτωπίζουν λες και είναι ομάδα 5Χ5 ή ανεξάρτητη!!!Έλεος... Υ.Γ.: Φημολογείται ότι ο προσεχής αγώνας με την Δόξα Βύρωνα θα γίνει στις 10:30, ημέρα Κυριακή 29-11-09. Μάλλον θα το έκαναν για να έρθει κόσμος από την διπλανή εκκλησία... Στο μόνο που υπάρχει δικαιολογία είναι ότι τις ώρες που θα μπορούσε να παίζει ο ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ παίζει η ομαδάρα που ακούει στο όνομα ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ για την Γ' ΕΠΣΑΝΑ. Σας επισυνάπτω τα απότελέματα του: Μαύρος Αετός-Προφήτης Ηλίας 3-0 Ροδόπολη-Προφήτης Ηλίας 2-0 Προφήτης Ηλίας-Γιάννης Παθιακάκης 0-5 Αριστείδης-Προφήτης Ηλίας 0-2 Προφήτης Ηλίας-Αμφιάραος Καλάμου 0-2 Προφήτης Ηλίας-Μαύρος Αετός 0-10 Προφήτης Ηλίας-Ροδόπολη 2-2Γιάννης Παθιακάκης-Προφήτης Ηλίας 9-0

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Βαθμολόγηση παικτών για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ανθούπολη

Αναγνωστόπουλος: 6,5 Κομπορόζος: 5,5 Σκούταρης: 5,5 Γκιβίσης: 6,5 Σταμάτης: 6 Κοροβέσης: 6,5 Κορνελάτος: 5,5 Πεπονούλας: 6 Σιαδήμας: 6 Χαλιλαι: 6,5 Κουβέλης: 5 (από αλλαγή στο 45')Παπαχρήστου: 6,5 (από αλλαγή στο 50') Μίλας: 5,5 (από αλλαγή στο 65')Σβίγγος: 5,5

Τα αποτέλεσματα της 7ης αγωνιστικής

Καλαμάκι-Γαλάτσι 0-0 Δόξα Βύρωνα-Περιστέρι 0-1 Ανθούπολη-Ατταλος 1-1 Αστέρας 2004-Τράχωνες 0-3 Ηράκλειο-Δαφνη Π. Φαλήρου 0-1 Αττικός-Αρης Πετρούπολης 4-5 Σούρμενα-Μελίσσια 1-0 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α' Ε.Π.Σ.Α. 1ος όμιλος: Δαφνη Π. Φαλήρου 16 Περιστέρι15 Τράχωνες 14 Γαλάτσι 12 Αρης Πετρούπολης 12 Ηράκλειο 11 Ανθούπολη 10 Σούρμενα 9 Μελίσσια 8 Ατταλος 7 Αττικός 5 Αστέρας 2004 5 Καλαμάκι 2 Δόξα Βύρωνα 3 Αναγέννηση Πετρούπολης 2

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Ανθούπολη- ΑΟΝΦ Άτταλος 1-1. Άδικο αποτέλεσμα...

Ισοπαλία 1-1 με την Ανούπολη εκτός έδρας έφερε χθές ο ΑΟΝΦ Άτταλος. Ενα σκορ που αδικεί την ομάδα της Ν. Φιλαδέλεφειας καθώς έχασε ευκαιρίες που δε χάνονται και δε θα ήταν υπερβολή να πούμε πως θα μπορούσε να είχε επιτύχει τουλάχιστον δύο ακόμα γκολ.
Το φιλμ του αγώνα:
6' Σέντρα από αριστερά ο Δημάκης από το ύψος του πεναλτυ αφού στοπάρει πλασάρει με δύναμη, σώζει σωτήρια ο Αναγνωστόπουλος.
15' Μεγάλη ευκαιρία με τον Σιαδήμα για τον Άτταλο που μπαίνει κατα μέτωπο από το κέντρο μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα της Ανθούπολης πλασάρει πάνω του.
28' Σουτ απο μακρινή απόσταση δεν ανησυχεί τον Αναγνωστόπουλο που διώχνει με γροθιές μακρυά.
34'Ο Κορνελάτος ολομόναχος μέσα στην περιοχή σε ανεπανάληπτο τετ α τετ αντί να πλασάρει προσπαθεί να περάσει και τον τερματοφύλακα που αποκρούει σωστά.
55' ΓΚΟΛ Ο Παπαχρήστου που έχει περάσει στον αγώνα για τον Άτταλο από το ύψος της μεγάλης περιοχής με διαγώνιο σουτ γράφει το 0-1.
58' Ο Χαλιλάι από σουτάρει ολομόναχοςαπό πάσα του Κορνελάτου η μπάλα περνάει αουτ
60' Απίστευτη ευκαιρία για τον Άτταλο ύστερα από σέντρα του Σκούταρη, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων δεν συγκρατεί τη μπάλα που στην ουσία την πασάρει στον Κομπορόζο αλλά σε σχεδόν κενή εστία στέλνει την μπάλα άουτ.
63' Φάουλ από δεξιά για την Ανθούπολη κεφαλιά από το ύψος του πέναλτυ ο Αναγνωστόπουλος μπλοκάρει σταθερά στην δεξιά του γωνία.
65' ΓΚΟΛ Ο Στρείδης για την Ανθούπολη σεντράρει διαγώνια στην καρδιά της άμυνας ο Κολιτσόπουλος που έρχεται απο πίσω με κεφαλιά γράφει το 1-1.
75' Σκληρό μαρκάρισμα από τον Σκούταρη δέχεται την δεύτερη κίτρινη κάρτα, αποβολή με δέκα παικτες ο Άτταλος.
80' Κάθετη πάσα από στην πλάτη της άμυνας ο Αναγνωστόπουλος βγαίνει έγκαιρα και απομακρύνει την μπάλα.
85' Αποβολή για την Ανθούπολη με τον Κρινόπουλο να χτυπάει εκτός φάσης τον τερματοφύλακα Αναγνωστόπουλο.
93' Σφύριγμα της λήξης. Ένταση από τους γηπεδούχος.
Διαιτητές: Μπακογιάννης, Γιαννουλίδης, Γκαβέρας. Μετρια η διαιτησία.

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Για την νίκη παρά τις ελλείψεις με Ανθούπολη

Για την νίκη πηγαίνει αύριο Σάββατο ο Άτταλος για τον αγώνα με την Ανθούπολη. Αν και δε λείπουν οι απουσίες από την ομάδα του Βασίλη Ντάρλα εν τούτοις υπάρχει αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα που θα φέρει την ομάδα στην πρώτη οχτάδα του βαθμολογικού πίνακα. Ο προπονητής του Αττάλου θα στερηθεί του τραυματία Πώχου (θλάση στον τετρακέφαλο) καθώς και του Περράκη που δέχθηκε την κόκκινη κάρτα στον αγώνα με την Αναγέννηση Πετρούπολης την περασμένη Κυριακή. Χθές ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδος χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Λίστα χρηστών